GT110    

GT110

Kehittyneet tekniset ratkaisut tekevät GT110-mallista helppokäyttöisen laitteen suurien pintojen puhdistukseen sekä säästävät merkittävästi kustannuksia. Todella hyvät käyttökokemukset sekä helppokäyttöisyys verrattuna vastaaviin koneisiin! GT110 on edullinen kokoluokassaan eikä häviä lainkaan kalliimmille yhdistelmäkoneille.

ECO- mode 

Vähäinen virrankulutus ja matala melutaso tarjoavat mahdollisuuksia puhdistukseen. Jopa 6,5 ​​tuntia yhdellä latauksella! 

Innovaatio - varsipidike*

GT110- koneeseen on mahdollista saada varsipidike koneen kylkeen. (*Lisävaruste) Näin tarpeelliset välineet kulkevat aina koneen mukana.

Helppokäyttöisyys 

Koneen yksi parhaita ominaisuuksia on manuaalisesti laskettavat harjalaite ja imujalka. Käännät vain vivuista ja kone on täysin käyttövalmis! Tämä ominaisuus minimoi huoltokustannukset!


Huollon helppous 

GT110 on rakennettu niin, että se mahdollistaa helpon pääsyn säiliöihin likaiselle ja puhtaalle vedelle sekä akuille. Saranoidut säiliöt helpottavat huoltoa ja takaavat hyvän ilmanvaihdon latauksen aikana.

GT110

GT110 on moderni, varmatoiminen ja edullinen kone, jossa on panostettu helppokäyttöisyyteen. Eco - mode mahdollistaa jopa 6,5 tunnin käytön yhdellä latauksella. Todella alhainen melutaso mahdollistaa monipuolisen käytön jopa päivällä, joten sitä käytetään supermarketeissa, logistiikkakeskuksissa, kouluissa ja monissa muissa paikoissa.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharjat sekä vetoalustat.

KYSY TARJOUS!