GT110+

GT110+

Täysin uudistunut GT110+. Kehittyneet tekniset ratkaisut tekevät GT110-mallista helppokäyttöisen laitteen suurien pintojen puhdistukseen sekä säästävät merkittävästi kustannuksia. Todella hyvät käyttökokemukset sekä helppokäyttöisyys verrattuna vastaaviin koneisiin! GT110 on edullinen kokoluokassaan eikä häviä lainkaan kalliimmille yhdistelmäkoneille.

ECO- mode

Vähäinen virrankulutus ja matala melutaso tarjoavat mahdollisuuksia puhdistukseen. Jopa 6,5 ​​tuntia yhdellä latauksella! 

Innovaatio - varsipidike*

GT110- koneeseen on mahdollista saada varsipidike koneen kylkeen. (*Lisävaruste) Näin tarpeelliset välineet kulkevat aina koneen mukana.

Helppokäyttöisyys

Koneen yksi parhaista uudistuksista on täysin automatisoidut harjalaite ja imujalka. Valitsen vain työskentelytavan ja vedensyötön tason ja kone on täysin käyttövalmis!

Huollon helppous

GT110 on rakennettu niin, että se mahdollistaa helpon pääsyn säiliöihin likaiselle ja puhtaalle vedelle sekä akuille. Saranoidut säiliöt helpottavat huoltoa ja takaavat hyvän ilmanvaihdon latauksen aikana.

EASE-DOSE-järjestelmä vakiona

EASE-DOSE-järjestelmä mahdollistaa kemikaalien käytön erillään puhtaasta vesisäiliöstä. Tämä esimerkiksi mahdollistaa pesuaineen vaihdon toiseen kesken pesun sekä helpottaa pesuaineen säännöstelyä. Järjestelmää ohjaa mikroprosessori, joka mahdollistaa eri laimennus suhteet:

- 1. Laimennus suhde: 1:128

- 2. Laimennus suhde : 1:64

- 3. Laimennus suhde : 1:32

Harjapaineen Boost-toiminto

GT110+ kone on varustettu harjapaineen Boost- toiminolla. Tämä mahdollistaa harjapaineen tehostusta jopa 63 kg asti. Tehostamalla harjapainetta raskas lika on puhdistettavissa nopeammin.

GT110+

GT110+ on moderni, varmatoiminen ja edullinen kone, jossa on panostettu helppokäyttöisyyteen. Eco - mode mahdollistaa jopa 6,5 tunnin käytön yhdellä latauksella. Todella alhainen melutaso mahdollistaa monipuolisen käytön päivällä, joten sitä käytetään supermarketeissa, logistiikkakeskuksissa, kouluissa ja monissa muissa paikoissa.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharjat sekä vetoalustat.

KYSY TARJOUS!