GT115 B85

GT115 B85

GT115 on varustettu kahdella 850mm harjalla. Ergonominen muotoilu, automaattiset toiminnot ja helppo ajettavuus takaavat mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen. Varustettu 90 l: n puhdasvesi- ja 100l: n likavesisäiliöllä. Tämä mahdollistaa pitkän työskentelyjakson ilman huoltotaukoja. Tehokkaiden akkujen ansiosta teoreettinen puhdistus kapasiteetti noin 5525 m2/h.

Ajettavuus

Koneessa on hyvä painojakauma ja vetävä etupyörä. Kone on kevyt, turvallinen ja vakaa ajettava. Automaattinen hidastustoiminto takaa turvallisuuden jyrkissä käännöksissä.

Puhdistuksen helppous

Suuri likavesisäiliön luukku mahdollistaa ongelmattoman päivittäisen puhdistuksen ja tarjoaa helpon pääsyn imumoottorille sekä suodattimille.

Leveä imujalka

Se tekee GT115: n puhdistamasta pinnasta täysin kuivan, eikä jätä tiukoissakaan kurveissa raitoja. Imujalan monipuoliset säädöt takaavat korkean puhdistustehokkuuden kaikilla pinnoilla.

Huollon helppous

GT115 on rakennettu niin, että se mahdollistaa helpon pääsyn säiliöihin likaiselle ja puhtaalle vedelle sekä akuille. Saranoidut säiliöt helpottavat huoltoa ja takaavat hyvän ilmanvaihdon latauksen aikana.

Edistyksellinen ohjauspaneeli

Kattava koneen ohjauspaneeli piilottaa suuren määrän toimintoja, mikä antaa käyttäjälle tehokkaan ja miellyttävän käyttökokemuksen. Koneen käyttö on todella yksinkertaista, sinun on painettava vain yhtä painiketta laitteen käynnistämiseksi. Koneessa on lisäksi älykäs diagnostiikkajärjestelmä.

GT115 B85

Teknologisesti kehittyneet ratkaisut tekevät tästä mallista optimaalisen suurten ja erittäin suurten pinta-alojen puhdistamiseen. (supermarketit, ostoskeskukset, varastot, koulut, sairaalat) Tämän laitteen ominaisuus on erittäin kestävä muotoilu ja korkea hyötysuhde. Kattavan ohjauspaneelin avulla voit seurata laitteen kaikkia eri toimintoja. Tuntimittari antaa sinulle mahdollisuuden seurata koneen kulutusta ja käyttäjän työaikaa.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, ulkoinen Powerfinn Pac varaaja, pesuharjat sekä vetoalustat.

KYSY TARJOUS!