GT180 75RS

GT180 75RS

Erittäin kompakti ja vakaa pesu-lakaisukone, joka sopii kaikkiin kohteisiin. Tällä koneella korvaat lakaisukoneen, etkä tarvitse jatkossa erikseen lakaisukonetta ja yhdistelmäkonetta. GT180 75RS:n kapasiteetti on ideaali vaativaan ammattikäyttöön kuten suuriin kauppakeskuksiin ja lentokenttäterminaaleihin mutta myös teollisuuskäyttöön, esim. suuriin logistiikkakeskuksiin. GT180 on varustettu 135 l: n puhdasvesi- ja 180l: n likavesisäiliöllä. Tämä mahdollistaa pitkän työskentelyjakson ilman huoltotaukoja. Tehokkaiden akkujen ansiosta teoreettinen puhdistuskapasiteetti noin 4875 m2/h.


Helppokäyttöisyys

Koneen yksi parhaita ominaisuuksia on manuaalisesti laskettavat etulakaisuharjat. Käännät vain vivuista ja kone lakaisee roskat seinien vierestä! Tämä ominaisuus minimoi huoltokustannukset!


Voimakas harjalaite

Säädettävä harjapaine mahdollistaa laajan valikoiman eri puhdistusmenetelmiä päivittäisestä puhdistuksesta huonokuntoisen lattian pinnan kunnostukseen.


Tehokas lakaisujärjestelmä

GT180 75RS on varustettu kahdella sylinteriharjalla. Lakaisujärjestelmä yhdistettynä roskasäiliöön huolehtivat roskien keräämisestä ennen lattian varsinaista pesua. 


Puhdistuksen helppous

Suuri likavesisäiliön luukku mahdollistaa ongelmattoman päivittäisen puhdistuksen ja tarjoaa helpon pääsyn imumoottorille sekä suodattimille.

Leveä imujalka

Se tekee GT180: n puhdistamasta pinnasta täysin kuivan, eikä jätä tiukoissakaan kurveissa raitoja. Imujalan monipuoliset säädöt takaavat korkean puhdistustehokkuuden kaikilla pinnoilla.

Edistyksellinen ohjauspaneeli

Kattava koneen ohjauspaneeli piilottaa suuren määrän toimintoja, mikä antaa käyttäjälle tehokkaan ja miellyttävän käyttökokemuksen. Koneen käyttö on todella yksinkertaista, sinun on painettava vain yhtä painiketta laitteen käynnistämiseksi. Koneessa on lisäksi älykäs diagnostiikkajärjestelmä.

Huollon helppous

GT180 on rakennettu niin, että se mahdollistaa helpon pääsyn säiliöihin likaiselle ja puhtaalle vedelle sekä akuille. Saranoidut säiliöt helpottavat huoltoa ja takaavat hyvän ilmanvaihdon latauksen aikana.

GT180 75RS

Teknologisesti kehittyneet ratkaisut tekevät tästä mallista optimaalisen suurten ja erittäin suurten pinta-alojen puhdistamiseen. (supermarketit, ostoskeskukset, varastot) Tämän laitteen ominaisuus on erittäin kestävä muotoilu ja korkea hyötysuhde. Kattavan ohjauspaneelin avulla voit seurata laitteen kaikkia eri toimintoja. Tuntimittari antaa sinulle mahdollisuuden seurata koneen kulutusta ja käyttäjän työaikaa.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, ulkoinen Powerfinn Pac varaaja, pesuharjat sekä vetoalustat.

KYSY TARJOUS!