Gadlee GT25 


Perässäkäveltävä yhdistelmäkone on suunniteltu toimimaan nopeasti ja vaivattomasti pienillä ja keskisuurilla alueilla. GT25 etuihin kuuluvat korkea tuottavuus, helppo ja ergonominen työskentely. Kaikki hallintalaitteet, imumoottori, harjamoottori, vedensyöttö sekä akun varauksen ilmaisin ovat ergonomisesti kahvaosan ohjauspaneelissa. Huolto sekä käytön jälkeinen puhdistus on tehty helpoksi, irroitettava vesisäiliö, säädettävä kahva. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi ravintolat, kaupat, päiväkodit ja koulut ym. julkiset tilat.


Taitettava ergonominen kahva

Taitettava kädensija lisää ratkaisevasti ohjattavuutta ja voit puhdistaa lattian aivan kulmista ja seinien vierestä tai vaikkapa pöydän alta. GT25: n kompakti muotoilu saavutetaan taittokahvan ansiosta, mikä helpottaa kuljetusta ja mahdollistaa jopa kuljetuksen henkilöautossa.


Vedenkestävä ohjauspaneeli ja painikkeet.

Suurta käyttöopastusta koneen käyttöön ei tarvita selkeän ohjauspaneelin ansiosta. Tuntimittari auttaa seuraamaan työaikaa.
Helppo irrottaa ja tyhjentää 

Laitteen suuri etu on myös yksinkertainen, nopea ja kätevä tapa likaisen veden tyhjentämiseen.


Akun latausilmaisin 

Ohjauspaneeli antaa tietoa akun varaustasosta ja näyttää sen hyvin selkeästi. Sisäänrakennettu latauslaite kertoo myös varaustason kun kone on kytketty lataukseen.4-puolinen imujalankumi 

Tämä ratkaisu säästää paitsi asiakkaan kukkaroa, mutta takaa myös pisimmän ja keskeytymättömän toiminnan.GT25B

GT25B on luotettava kumppani puhdistamaan pieniä ja ahtaita tiloja.

Käyttövalmiina sis. geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharja sekä vetoalusta.

KYSY TARJOUS!

SHOWROOM / VARASTO

Palttinakatu 2, 15230 Lahti


MYYNTI

Teemu Tiittanen
0407218272