GT50

Hiljainen, kompakti, korkea tuottavuus ja ulottuvuus.


Gadlee GT50 yhdistää suorituskyvyn, kestävyyden, luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden kompaktiin ja tarkasti suunniteltuun koneeseen. GT50 on paras ratkaisu ammattikäyttöön koville pinnoille kuten kauppakeskuksille ja lentokentille mutta myös kaikille teollisuusalan kohteille kuten varastoille ja logistiikkakeskuksille. Vahva ja kompakti teräsrakenne, erinomainen muotoilu ergonomiseen työskentelyyn sekä tarkasti ammattikäyttöön valmistetut komponentit.

Ohjauspaneeli

Suurta käyttöopastusta koneen käyttöön ei tarvita, yksinkertaisen ja selkeän ohjauspaneelin ansiosta. Tuntimittari auttaa seuraamaan työaikaa.

AFS-järjestelmä 

AFS jarjestelmä suojaa talteenottosäiliötä ylitäytöltä. Järjestelmä ilmoittaa käyttäjälle likaisen veden määrästä ja sammuttaa automaattisesti imulaitteen moottorin.

CPS-järjestelmä

Innovatiivinen vakiopainejärjestelmä, joka vaikuttaa koko pinnan tasaiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Tämän seurauksena ei tarvitse pelätä puhdistamattomia paikkoja. Järjestelmä tarjoaa riittävän paineen mekaanisen ja hydraulisen yhteistyön ansiosta. Tuloksena on, että kone puhdistaa epätasaisen pinnan optimaalisesti.

V-muotoinen imujalka

Se tekee GT50B: n puhdistamasta pinnasta täysin kuivan, eikä jätä tiukoissakaan kurveissa raitoja. V-muotoinen imujalka tarjoaa korkean puhdistustehokkuuden kaikilla pinnoilla.

GT50B

GT50B on johtava luokassaan. Edellä mainittujen lisäksi myös: ergonominen muotoilu, helppo imujalan- ja harjan irroitus ilman työkalujen käyttöä. Kone on erityisen kustannustehokas sen kiistattoman tehokkuuden sekä edullisen hintansa vuoksi.

Saatavana pyörä- ja harjavetoisena


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharja sekä vetoalusta.

KYSY TARJOUS!