Hiljainen, kompakti, korkea tuottavuus ja ulottuvuus.

Uusi GT55 -yhdistelmäkone esittelee täysin uuden puhdistuskonseptin jonka todella matala melutaso mahdollistaa päivittäisen puhdistuksen kaikkialla, myös meluherkillä alueilla kuten sairaaloissa, odotusauloissa ja neuvotteluhuoneissa. GT55 tarjoaa parhaan yhdistelmän mukavuutta, tehokkuutta ja suorituskykyä. 

AUTO STOP - järjestelmä 

AUTO STOP on automaattinen harjanohjaus, joka lopettaa työskentelyn hetkessä ja näin suojaa pintoja. Automaattinen pysäytys pidentää moottorin käyttöikää, lisää käyttömukavuutta ja vaikuttaa melun vähentämiseen.

ECO - järjestelmä

Innovatiivinen järjestelmä jonka saa halutessaan kytkettyä päälle/pois. ECO - järjestelmä vähentää desibelejä puhdistustulosta heikentämättä ja huolehtii kemikaalien vähäisestä käytöstä. ECO - ohjelmalla saadaan lisättyä myös koneen työskentelyaikaa.

CPS-järjestelmä

Innovatiivinen vakiopainejärjestelmä, joka vaikuttaa koko pinnan tasaiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Tämän seurauksena ei tarvitse pelätä puhdistamattomia paikkoja. Järjestelmä tarjoaa riittävän paineen mekaanisen ja hydraulisen yhteistyön ansiosta. Tuloksena on, että kone puhdistaa epätasaisen pinnan optimaalisesti.

V-muotoinen imujalka

Se tekee GT50B: n puhdistamasta pinnasta täysin kuivan, eikä jätä tiukoissakaan kurveissa raitoja. V-muotoinen imujalka tarjoaa korkean puhdistustehokkuuden kaikilla pinnoilla.

GT55B

GT50B on johtava luokassaan. Edellä mainittujen lisäksi myös: ergonominen muotoilu, helppo imujalan- ja harjan irroitus ilman työkalujen käyttöä. Kone on erityisen kustannustehokas sen kiistattoman tehokkuuden sekä edullisen hintansa vuoksi.

Saatavana pyörä- ja harjavetoisena


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharja sekä vetoalusta.


KYSY TARJOUS!


SHOWROOM / VARASTO

Palttinakatu 2, 15230 Lahti

MYYNTI

Teemu Tiittanen

0407218272