GT70

GT70

Todella kompakti ajettava yhdistelmäkone, joka on suunniteltu erityisesti korvaamaan perässä käveltävät yhdistelmäkoneet. Se vie vähemmän tilaa kuin perässä käveltävät koneet mutta puhdistaa 3x nopeammin! GT70: ssä on kevyt ja pehmeä ohjaus, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää myös todella ahtailla ja kapeilla alueilla. Super silent- suunnittelun ja muotoilun ansiosta konetta voi käyttää missä vain myös keskellä päivää.

Innovaatio - varsipidike*  

GT70- koneeseen on mahdollista saada varsipidike koneen kylkeen. (*Lisävaruste) Näin tarpeelliset välineet kulkevat aina koneen mukana.

Pyörät ja harja

Pyörät on valmistettu materiaalista, joka ei jätä jälkiä pintoihin. Keskitetysti sijoitettu harja ei ulotu koneen reunan yli, joten se sopii erinomaisesti lattian pesuun hyllyjen tai kapeiden käytävien välillä.

ECO-paneeli

ECO- ohjelmalla pidennät merkittävästi työaikaa ja minimoit koneen melutasoa.  

V-muotoinen imujalka

Se tekee GT70: n puhdistamasta pinnasta täysin kuivan, eikä jätä tiukoissakaan kurveissa raitoja. V-muotoinen imujalka tarjoaa korkean puhdistustehokkuuden kaikilla pinnoilla.

GT70 

Suhteellisen pieni koko, pitkä työaika ja lisävarusteena saatava varsipidike ovat GT70-laitteen tärkeimmät ominaisuudet. Näiden ansiosta se toimii hyvin pienillä ja keskisuurilla alueilla, jossa on paljon käytäviä, esteitä tai ahtaita oviaukkoja.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharja sekä vetoalusta.

KYSY TARJOUS!