GT85

Gadlee GT85

Keskikokoinen perässä käveltävä yhdistelmäkone jonka työleveys on 70cm, max. kulkunopeus 4.5km/h ja suurten vesisäiliöiden ansiosta todella tuottava. Kone on suunniteltu raskaaseen ammattikäyttöön, tukeva rakenne ja laadukkaat komponentit tarjoavat luotettavuutta ja pidemmän työskentelyjakson ilman latausta.

Edistyksellinen ohjauspaneeli 

Kattava koneen ohjauspaneeli piilottaa suuren määrän toimintoja, mikä antaa käyttäjälle tehokkaan ja miellyttävän käyttökokemuksen. Koneen käyttö on todella yksinkertaista, sinun on painettava vain yhtä painiketta laitteen käynnistämiseksi. Koneessa on lisäksi älykäs diagnostiikkajärjestelmä. 

Tehokas vetojärjestelmä, muuttuva nopeus sekä eteen- että taaksepäin.

Puhdistuksen helppous 

Saranoitu likavesisäiliö mahdollistaa vaivattoman päivittäisen puhdistuksen. 

Leveä imujalka

Se tekee GT85: n puhdistamasta pinnasta täysin kuivan, eikä jätä tiukoissakaan kurveissa raitoja. Imujalan monipuoliset säädöt takaavat korkean puhdistustehokkuuden kaikilla pinnoilla.

Tehokas harjalaite

Harjalaitteen käsittely on tehty helpoksi etkä tarvitse työkaluja vetoalustan irroittamista varten. Tehokas harjalaite jossa korkea lattiaan kohdistuva paine. (jopa 65kg) 

GT85

Teknologisesti kehittyneet ratkaisut tekevät tästä mallista optimaalisen suurien pinta-alojen puhdistamiseen (supermarketit, ostoskeskukset, varastot, koulut, sairaalat) Tämän laitteen ominaisuus on erittäin kestävä ja ergonominen muotoilu ja korkea hyötysuhde. Kattavan ohjauspaneelin avulla voit seurata laitteen kaikkia eri toimintoja. Tuntimittari antaa sinulle mahdollisuuden seurata koneen kulutusta ja käyttäjän työaikaa.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, sisäänrakennettu varaaja, pesuharja sekä vetoalusta.

KYSY TARJOUS!