GTS1250

Gadlee GTS1250 

Keskikokoinen ajettava lakaisukone jonka suorituskyvystä kertoo sen puhdistuskapasiteetti, jopa 8750 m2/h. Kone on varustettu Heavy Duty -PTFE-suodatinjärjestelmällä ja se on ihanteellinen tehtaille, lastauslaitureille ja varastoille.

Edistyksellinen ohjauspaneeli

Kattava koneen ohjauspaneeli piilottaa suuren määrän toimintoja, mikä antaa käyttäjälle tehokkaan ja miellyttävän käyttökokemuksen. Koneen käyttö on todella yksinkertaista, sinun on painettava vain yhtä painiketta laitteen käynnistämiseksi. Koneessa on lisäksi älykäs diagnostiikkajärjestelmä.


Huollon helppous

GTS1250 on rakennettu niin, että se mahdollistaa helpon pääsyn sekä säiliöihin että akuille. 


Suojaa työskentelyyn

GTS1250EDP - mallissa suojana katto. Jos tarvitset erityistä suojaa niin valittavanasi on tämä turvallinen malli!

Valoa pimeään

GTS1250E/EDP ovat varustettu tehokkaalla LED- ajovalolla. Lisäksi turvallisuutta tuo kaksi huomiovaloa koneen takaosassa.

Suuri säiliö

    GTS1250 on varustettu suurella 105l roskasäiliöllä, tämä mahdollistaa pitkän työskentelyjakson säiliötä tyhjentämättä. Roskasäiliön tyhjennys tapahtuu manuaalisesti koneen takaosasta. Suodatuksesta vastaa 4m2 Heavy Duty - polyesterisuodatin (PTFE) joka on varustettu elektronisella suodattimen ravistimella. Suodatin järjestelmä on itsestään puhdistuva.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, ulkoinen Powerfinn Pac varaaja, sivuharjat sekä pääharja.

KYSY TARJOUS!