GTS1900

GTS 1900 

Mallistomme suurin ja suorituskykyisin ajettava lakaisukone, josta löytyy kaikki ominaisuudet jota tehokas kone tarvitsee, suuri keruusäiliö, suuri teho, erinomainen lakaisutulos ja erittäin suorituskykyinen imujärjestelmä. Raskaaseen käyttöön suunniteltu ajettava lakaisukone on suunnattu todella likaisille ja pölyisille kohteille, kone kykenee keräämään kaiken lian hienosta hiekasta suureen soraan. Se on ihanteellinen lakaisukone kaikkiin teollisiin kohteisiin ja myös kaikissa julkisilla ja logistisilla alueilla kuten varastoilla, lastausalueilla ja tehtailla.


Suuri säiliö

    GTS1900 on varustettu suurella 160l roskasäiliöllä, tämä mahdollistaa pitkän työskentelyjakson säiliötä tyhjentämättä. Roskasäiliön tyhjennys tapahtuu manuaalisesti koneen takaosasta. Suodatuksesta vastaa 8m2 Heavy Duty - polyesterisuodatin (PTFE) joka on varustettu elektronisella suodattimen ravistimella. Suodatin järjestelmä on itsestään puhdistuva.


Tehokas työskentely

Varusteltu tehokkailla akuilla, yhtäjaksoinen työskentelyjakso jopa 8h. Tehokkaiden akkujen ansiosta teoreettinen puhdistuskapasiteetti noin 12350 m2/h. GTS1900 on varustettu neljällä sivuharjalla ja se lakaisee hyvin myös rampit ja epätasaisuudet.


Käyttövalmiina sis. Sonnenschein geeliakut, ulkoinen Powerfinn Pac varaaja, sivuharjat sekä pääharja.

KYSY TARJOUS!